oxoweb-578265

De werkwijze van Villabouw Nederland B.V. is simpel, snel en vakkundig en samen te vatten in een aantal vaste stappen.

 

Stap 1 Persoonlijk gesprek

Als u aangegeven hebt geïnteresseerd te zijn in onze ontwerpen, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en beantwoorden wij uw vragen. Wij luisteren goed naar uw wensen, opties en ideeën en op basis daarvan geven wij u een persoonlijk advies.

 

Stap 2 Uw wensen inzichtelijk maken

Zodra wij al uw wensen in beeld hebben, gaat onze architect aan de slag om deze in uw ontwerp te verwerken. Hij maakt voor u verschillende schetsontwerpen en op basis hiervan ontvangt u van ons de offerte voor het realiseren van uw woning. Dit alles doen we in nauwe samenwerking met u. Bij Villabouw Nederland B.V. bouwen we namelijk niet alleen een woning vóór u, maar vooral mét u. 

 

Stap 3 Opstellen overeenkomst  

Als u helemaal tevreden bent, gaat de architect aan de slag om het ontwerp helemaal uit te werken om zo tot een detailontwerp te komen. Hierop zijn de inrichting van uw woning en andere details uitgewerkt. 

Als u hiermee akkoord gaat, leggen we het ontwerp voor aan de gemeente.

 

Stap 4 Werkvoorbereiding

Terwijl de aanvraag voor de omgevingsvergunning loopt, gaan wij, samen met u, het interieur verder uitwerken. Ook hiervoor kunnen wij u voorzien van hoogstaand advies. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina over onze vaste bouwpartners.

   

Stap 5 Het bouwen van de woning

Bij Villabouw Nederland B.V. bouwen we kwalitatief, snel en nauwkeurig. Voordat de bouw van uw woning start, komen we met onze geselecteerde villabouwpartners samen. Met elkaar stellen we een planning op zodat we de werkzaamheden goed op elkaar worden aangesloten en iedereen precies weet wanneer de werkzaamheden gereed moeten zijn. Stagnatie in de planning wordt op deze manier voorkomen. Deze manier van plannen is zeer efficiënt en verkort de bouwtijd met maar liefst 20 procent. 

 

Stap 6 Oplevering  

Zodra het bouwen van uw woning gereed is, lopen we samen met u het hele huis door. Wij zijn niet klaar voordat u helemaal tevreden bent!