oxoweb-578265
1 Traditioneel gebouwde woning  
Wij begrijpen dat u graag in een degelijk huis wilt wonen. Daarin combineren wij een vernieuwende, tijdbesparende bouwmethode met traditionele gevel- en dakafwerking. 
 
2 Eerlijkheid en transparantie 
Wij realiseren geen woning vóór u, maar samen mét u. Persoonlijk contact en nauwe betrokkenheid zijn voor ons aspecten die tijdens het gehele proces van het realiseren van uw woning voorop staan, zodat er geen verassingen ontstaan.  
 
3 Lage vaste prijs 
Doordat Villabouw Nederland B.V. werkt met vaste bouwpartners, kunnen wij u een vaste lage prijs bieden. Ook kunnen hierdoor geen onvoorziene kosten ontstaan door de afspraken die vooraf met u gemaakt zijn.  
 
4 Planning 
Villabouw Nederland B.V. realiseert woningen door LEAN bouwen. Dit houdt in dat alle stagnatie in de planning gedicht wordt en de bouwtijd met maar liefst 20% wordt verkort. Lees hier meer over op de pagina over onze werkwijze.  
 
5 Ontwerpschets 
Al onze ontwerpen leveren we tijdig bij u aan, waardoor u de sfeer van uw droomwoning optimaal kunt beleven. Hiermee krijgt u een goed beeld van het ontwerp en de gemaakte keuzes.
 
6 Goede service 
Voor ons is het belangrijk dat u als klant zoveel mogelijk wordt ontzorgd en dat u kunt genieten van het hele proces van ontwerpen en bouwen. Dit betekent niet alleen dat wij tijdens het bouwproces voor u klaarstaan, maar ook na de oplevering van uw woning.  
 
7 Tevredenheidsgarantie 
Als u tevreden bent met uw woning, zijn wij dat ook. Dit betekent dat wij niet weggaan voordat u helemaal gelukkig bent met uw nieuwe woning. Ons inziens is dit de beste garantie die u kunt krijgen.