oxoweb-578265

Gorinchem Op de Mollenburg in Gorinchem hebben we een vliegende start gemaakt. Van heien tot de kap er op in nog geen 4 weken tijd!

Groot Ammers In Groot Ammers zijn we inmiddels waterdicht, de pannen liggen netjes op hun plek!

 

Hardinxveld Giessendam Hier gaat binnenkort de steiger weg, altijd weer een mooi moment om de woning ‘uit te pakken’ 

Hardinxveld Bouwen dicht bij huis! Om de hoek van ons kantoor zijn we gestart met de bouw van een prachtige villa J03 aan de Rivierdijk. Intussen is deze week de kap geplaatst

Oud Beijerland De woning in Oud- Beijerland is op de foto’s bijna klaar, en inmiddels naar volle tevredenheid opgeleverd!

Nieuwerkerk aan den IJssel Ook hier gaan we hard, de kap zit er op, en er wordt volop gewerkt aan de afwerking van de woning

Varik Jawel de contouren worden nu duidelijk zichtbaar

Groot Ammers En opnieuw zonnige omstandigheden bij een eerste paal!

Waddinxveen Aan de Plasweg in Waddinxveen mogen we twee woningen bouwen. Nummer 1 is inmiddels al voorzien van de kap

 

Nieuwerkerk a/d IJssel Op 17 mei is het heiwerk voor weer een pracht project in Nieuwerkerk aan den IJssel opgestart

Oud-Beijerland En onder dezelfde weersomstandigheden zijn we in Oud Beijerland inmiddels al op de verdiepingen bezig!

 

Varik Onder een strakblauwe hemel is het heerlijk werken aan de binnenwanden in Varik 

 

Varik Op donderdag 12 april is de eerste paal geslagen in Varik. Op deze fraaie en ruime kavel mag Villabouw de woning bouwen voor familie Boudin.

H. I. Ambacht Ook hier een prachtplaatje zonder steiger. Een strakke en stijlvolle woning van de hand van Brand Architecten uit Alblasserdam.

Amstelveen Hierbij de beloofde foto’s zonder steiger! De woning voor familie Vogel nadert zijn voltooiing.

Oud Beijerland Op woensdag 28 maart is onder regenachtige omstandigheden aan de Viool de eerste paal geslagen voor de woning van de familie Manuelpillai. Deze woning komt naast de eerder door Villabouw gebouwde woning van de familie Dijkstra te staan.

Amstelveen “Binnen enkele weken is een complete woning verrezen. Er wordt hard gewerkt aan de afwerking. Binnenkort hopen we u de foto’s zonder steiger te kunnen laten zien!”

H.I. Ambacht “Ook in H.I. Ambacht zitten we niet stil. Onlangs is de kap voor deze casco woning erop gehesen.”

 

Oud-Beijerland "De woning voor familie Dijkstra in Oud-Beijerland is inmiddels naar volle tevredenheid afgebouwd en opgeleverd! Een woning waarin veel verschillende afwerkingsmaterialen zijn gebruikt en waar we met gepaste trots op kunnen terugzien."

 

Amstelveen: "In Amstelveen zijn inmiddels de palen geslagen voor de woning van de familie Vogel. Komende week zal gestart worden met het beton storten voor de fundering."

 

Oud Beijerland: “Zonnig weer in Oud Beijerland! De bouw van de woning voor de familie Dijkstra vordert gestaag. In week 34 is o.a. de verdiepingsvloer gestort en zijn we druk aan het blokken lijmen.”

Woning Oud-Beijerland

Woning Oud-Beijerland

Woning Oud-Beijerland

Hank: “Onze eerste woning zo goed als gereed! Het is nu nog een kwestie van de spreekwoordelijke puntjes op de “i” waarna de bewoners hun nieuwe woning kunnen gaan inrichten.”

Woning Hank

Woning Hank

Woning Hank


Hardinxveld: “De renovatie aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam is naar volle tevredenheid afgerond. De woning is onherkenbaar veranderd en heeft een chique uitstraling.”

Woning Hardinkxeld-Giessendam

Woning Hardinkxeld-Giessendam

Woning Hardinkxeld-Giessendam


Parallelweg: “De beide woningen aan de Parallelweg in Hardinxveld Giessendam schieten al hard op. Over enkele weken zal de rechter woning betrokken worden.”

Woning Parallelweg Hardinxveld

 

Maandag 12 juni start onze uitvoerder Sebastiaan Versloot bij Villabouw-Nederland BV.
Het team van Villabouw-Nederland BV is blij met deze versterking, zijn bus staat alvast gereed. 

Bedrijfsbus Villabouw Nederland


 


Wij zijn trots op het lidmaatschap bij Woningborg B.V.! 

Voor onze klanten betekent dit nog meer garanties als u bij ons uw villa laat bouwen. Het is niet eenvoudig om je als bouwonderneming in te schrijven als lid bij Woningborg. Voorafgaand aan de inschrijving is gekeken of Villabouw Nederland voldoende solvabel is en of technisch alle zaken op orde zijn. Deze bouwgarantie geeft extra rust tijdens het bouwtraject maar ook na oplevering van de woning. Zo maken we gebruik van modelcontracten waarbij de rechten en plichten van ons als bouwbedrijf en van u als koper evenwichtig zijn vastgelegd. Verder kan u als onze klant beroep doen op het certificaat van Woningborg. Is uw bouwplan door Woningborg geaccepteerd onder de Woningborg-garantie en ingeschreven in het Woningregister, dan ontvangt u als koper van een woning voor dat plan een certificaat. Deze garantie is mogelijk omdat zowel de financiële -, de juridische - als de technische risico’s zijn beoordeeld.


Woning Restyling Fam. Van Dijke te Hardinxveld-Giessendam

Naast het bouwen van woningen is het restylen ook mogelijk bij Villabouw Nederland. 
Komende tijd verwachten wij hier meer informatie en foto's aan toe te kunnen voegen.

 


In ontwikkeling!

2 prachtige vrijstaande woningen op de Parallelweg in Beneden Hardinxveld.

- Wonen in een groene omgeving
- Een ruim perceel van ca 1000 m3
- Voorzien van een losse garage
- Energie zuinig A++ 
 

Villa aan de parallelweg te Hardinxveld in aanbouw door Villabouw Nederland


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 


De beurs Eigen Huis was een enorm succes!

Wij hebben twee hele leuke en mooie dagen achter de rug op de Beurs Eigen Huis. Veel enthousiaste mensen gesproken en al diverse afspraken gepland staan. We hebben ervan genoten om mensen enthousiast te maken over ons bedrijf.

Wij willen u hartelijk danken voor de getoonde belangstelling en ontmoeten u graag in onze verkoopshowroom.

 

Graag tot ziens!

Villabouw Nederland op de beurs eigen huis Villabouw Nederland op de beurs eigen huis. Villabouw Nederland op de beurs eigen huis Villabouw Nederland op de beurs eigen huis Villabouw Nederland op de beurs eigen huis Villabouw Nederland op de beurs eigen huis Villabouw Nederland op de beurs eigen huis Villabouw Nederland op de beurs eigen huis